Nyt

Alpetramp

Alpetramp fra Brobyværk. En kold, men smuk tur med deltagelse af Team Ringe ryttere. 85 km med 900 højdemeter. Ole, Anne Dorthe, Torben og Svend.

Afslutning d. 28. september

Team Ringe afleverede et fantastisk flot resultat af årets indsamling til Børnecancerfonden.

Endnu et kapitel i Team Ringes historie blev afsluttet med offentliggørelse af indsamlingsbeløb, hygge på Torvet og hyggelig frokost i Foderstoffen. Formanden fortalte om endnu et år uden et eneste uheld og super god stemning på holdet. Holdet 2020 blev også nævnt, da vi allerede nu kan melde om, at alle 26 rytterpladser er besat. Et par pladser i servicebilerne mangler dog endnu at blive besat.

Træningstur sytten – den sidste

Absolut sidste træningstur med Team Ringe 2019 blev kørt i dag. Godt 80 km med bageren i Vissenbjerg som mål men øv, der var ferielukket! Torben L. Larsen (sømanden) var tilbage på landjorden, dejligt at have han med på træningstur. Ved afgang fra Torvet annoncerede han at der var en kold øl/vand hjemme hos ham i Gestelevlunde på tilbagevejen. Flag på flagstangen, flag ved indkørsel og familien tog imod. Først på dette tidspunkt afslørede Torben at han faktisk blev 50 år i dag🇩🇰 KÆMPE TILLYKKE TIL TORBEN🍾🇩🇰

Træningstur nummer seksten – den store på 200 km

 

3 ryttere manglede til dagens peptalk før afgang på de planlagte 200 km. Vejrudsigten meldte tørvejr og en del blæst og det holdt stik hele dagen. Holger have lagt ruten de første 100 km, som gik til V.Åby, Fjellebro, Rantzausminde, Tåsinge rundt, Thurø rundt, Skårupøre rundt flere gange og med middagsforplejning hos Arne og Tina. LBP Transport og Arti Holding havde sørget for middagsforplejningen og frugt på turen, godt tilberedt af Tina. Arne stod for de sidste 100km, hvor holdet kom langs Østfyn til Nyborg, hvor dagens store overraskelse indtraf. Svend og ikke mindst Jytte havde forberedt eftermiddagskaffe/kage og Hjemismanden havde også været der. Dejligt boost efter 170 km, så de sidste 30 km gik “næsten” af sig selv! 200 km uden uheld og ingen punkteringer, så man kan konstaterer, at ryttere og materiel er klar til turen til Paris om 14 dage.

Træningstur nummer femten – 100 km

Afsluttende træningsweekend med 100 km lørdag og 200 km søndag. Kl. 09.00 afgang fra Torvet i Ringe i silende regn og det regnede konstant til vi efter 82 km nåede Hotel Svendborg. Hotellet havde sponsoreret en dejlig sandwich m. øl/vand og ikke mindst en varm kop kaffe. Mens vi nød maden og varmen var det blevet tørvejr og vi kørte de sidste godt 20 km i næsten solskin. To punkteringer i det møgvejr var billig sluppet! I morgen venter 200km i piv blæsevejr men dog ingen regn.

Træningstur nummer fjorten

Svend bragte os i medvind nordpå til Kerteminde. Det var drønende varmt, så vi måtte flere gange forbi kirker for at få dunkene fyldt op. Formen er ved at være på plads, men Carsten stønnede dog højlydt, da han så skiltet “Munkebo Bakke”. Vi tog dog en anden bakke – over 60 km/t nedad, men desværre var vejen blind, hvorfor vi måtte klatre tilbage.

Hjemkommet efter 83 km, en punktering og et snit på 26,5 km/t.

Træningstur nummer tretten

Flemming havde planlagt en bakketur i de Sydfynske Alper, og alle overlevede; inklusiv vor nye rytter Lisbeth. Der var endda indlagt et depot i Håstrup med underholdning af Fyns Puch-Maxi Club og en lokal høne.

Vi kom hjem efter 83 km og 700 højdemeter i et OK snit på 26,4 km/t. Ingen punkteringer.

Træningstur nummer tolv

Det var et forfærdeligt vejr. Det lynede og tordnede og vandet stod ned i stænger – dagen før træningsturen. Søndagsvejret var fint med sol og små skyer, og vejene var fine bortset fra enkelt nedfaldne grene og udløbet grus. Ingen punkteringer på vejen. Vi kørte en fin tur med pause halvvejs i Vissenbjerg, så lidt mod Assens og ellers ind over Midtfyn.

Vi nåede de 83 km med 26,5 i snit.

Træningstur nummer elleve

Den halvkraftige vind kom fra syd-vest, så Steen førte os 11 ryttere gennem de smukke veje til Egeskov, Stenstrup, Hvidkilde, Fjellebro, Korinth, Arreskov, Hillerslev og Ringe, hvor vi kunne nyde en øl i haven. 71 km, 370 højdemeter og et gennemsnit på 27,5 km/t. Ingen punkteringer.

Tiende træningstur – 100 km

Formanden roser efter en god køretur på 101 km i flot sommervejr med kun lidt S-Ø vind. 25,5 km/t i snit. Et par fraværende havde valgt at køre 400 km i Tyskland i stedet. En punktering og en kæde satte sig fast op ad en bakke, så Flemming måtte stå/vælte af.

Niende træningstur

Lørdag d. 25. startede køligt, men solen kom frem efter vores 75 km. Steen havde fremtryllet en flot tur ud imod vestenvinden, som også bød på bakker. Vores gennemsnit lå på 26,4 km/t, og heller ikke denne gang havde vi punkteringer. Vi kunne nu godt have drukket en øl efter den gode tur, men nogen havde glemt at lægge nøgle ud til de tørstige.

Ottende træningstur

 

86 km gennem Sydfyns flotte natur (tak Per for ruten). Hastigheden var 27,3 km/t, så vi kørte lidt hurtigere end de planlagte 25 km/t. Vejret var OK, men vejrudsigtens sol nåede ikke at dukke op. Ingen punkteringer!

Grejsdalsløbet

Så blev benene testet på 142 km, i Grejsdalsløbet, i bakkerne (bjergene😉), i den smukke natur rundt om Vejle. Sol, en del vind, ingen uheld og højt humør – der blev trådt godt i pedalerne 🚴‍♂️. En god tur/træning i det jyske.
Holdet bestod af 5 nuværende Team Ringe ryttere samt Bent Wagner Christensen fra Team Ringe, 2017.

Det nye cykeltøj

Så blev det dagen hvor rytterne på Team Ringe 2019 kunne møde op til træningstur i 2019 udgaven af Team Ringes cykeltøj. Igen i år er tøjet leveret af TacTic Sport. Her ses tøjet flot præsenteret på den lokale cat walk.

Syvende træningstur 11. maj

Vi havde en dejlig tur i høj solskin men dog lidt køligt fra morgenstunden. Et par punkteringer blev det til, så fik man lige øvet lidt slangeskift. Vi kørte kun 58 km til Tommerup og retur, for der skulle være kræfter til bjergbestigning i Grejsdalsløbet den følgende dag.

Sjette træningstur 5. maj

Pause ved bageren i Vissenbjerg efter vi fik besteget den berygtede bakke. Undervejs en enkelt punktering. Igen, igen var det med lange bukser, men vejret var tørt, så vi havde en flot tur på 78 km med 24,5 km/t i snit.

Femte træningstur 27. april

Endnu engang måtte vi finde de lange bukser frem, men fik alligevel en flot træningstur til Lundeborg. Billedet viser en pause ved punktering.

Fjerde træningstur 22. april

Træningen i denne weekend var lagt 2. påskedag. Perfekt cykelvejr og turen gik Ringe, Korinth, Diernæs, Golfbakken, Vester Hæsinge, Korinth og afsluttende med en dejlig forfriskning i Steens have. En tur med en del bakker men ingenting i forhold til de bakker, der kommer undervejs til Paris.
Fornemmelsen af Mur de Huy i Belgien kan opleves i morgen onsdag, hvor cykelløbet Flèche Wallonne køres og hvor rytterne skal op af den legendariske bakke 3 gange.

Tredje træningstur 13. april

15 deltagere var klar fra morgenstunden til at begive sig ud på 3. træningstur for Team Ringe 2019. Blå himmel og temp. på ca. 2° og en frisk vind fra øst gjorde, at de ca. 70 km blev lagt på Østfyn. Ishuset i Lundeborg skulle lige checkes, det var dog lukket. Dejlig tur men nok begrænset med sved på panden i den kolde vind.

Fest i Foderstoffen 5. april

 

 

Regnskabet er endnu ikke gjort op efter en forrygende aften på Foderstoffen. Støttekoncerten med Smukke Møller var helt fantastisk. Lækker mad kreeret af Christian fra Stella Maris. Masser af præmier ved lotteri, mon bord 2 kunne slæbe alle deres præmier hjem. Kim Larsen musik for fulde omdrejninger ved Smukke Møller. En kæmpe tak til alle de frivillige hjælpere der gjorde denne aften til en super oplevelse.

Anden træningstur 7. april

Vi kom ikke helt til Lundeborg, men nåede dog at køre 63 km.

Første træningstur 30. marts

Solen var med os, da vi samledes til første træningstur. Vi var 13 på Ringe Torv, som fulgtes ad “Brangstrup Ruten”. Vi kom hjem med 24,2 km/t i snit efter at have kørt 52,2 km. Flot kørt af alle inkl. vores to nybegyndere.

Her ses vi i pausen i Vester Åby, halvvejs igennem.

Prøvetagning på tøj d. 5. januar

Holdet var samlet for første gang. Det foregik i Husflidshuset i Rynkeby, hvor betingelser, priser og træningskalender blev fastlagt. Jacob fra Magic Sport, Ringe som er holdet tøjleverandør, havde en travl formiddag med tøjprøvning. Nye ryttere blev fotograferet til hjemmeside mv.
Nu venter vi bare på at vejret bliver lidt varmere, så holdet kan komme på landevejen.

Generalforsamling

Den 29. okt. blev der på biblioteket i Ringe afholdt generalforsamling i Team Ringe.

24 medlemmer var mødt op for at hører beretningen om Team Ringes virke i 2018. Formand Ole Andersen fremlagde beretningen og efterfølgende redegjorde kasserer Steen Henriksen for årets regnskab. 2 medlemmer af bestyrelsen ønskede ikke at fortsætte, så Jakob Frederiksen, Ringe erstatter Torge Fomsgaard og Svend Petersen, Nyborg erstatter Tonny Johansen, som suppleant. Bestyrelsen konstituerer sig ved det kommende bestyrelsesmøde. Under eventuelt blev betingelser og forventninger til turen i 2019 drøftet og diskuteret med stor iver.

En foreløbig opgørelse af deltagere til turen i 2019 viser, at der endnu er plads på holdet. 

Check til Børnecancerfonden

Formand Ole Andersen og kasserer Steen Henriksen overrakte den fornemme check på mere end 231.000 kr. til fondens formand.

Ankomst til Paris