Nyt

Tredje træningstur 13. april

15 deltagere var klar fra morgenstunden til at begive sig ud på 3. træningstur for Team Ringe 2019. Blå himmel og temp. på ca. 2° og en frisk vind fra øst gjorde, at de ca. 70 km blev lagt på Østfyn. Ishuset i Lundeborg skulle lige checkes, det var dog lukket. Dejlig tur men nok begrænset med sved på panden i den kolde vind.

Fest i Foderstoffen 5. april

 

 

Regnskabet er endnu ikke gjort op efter en forrygende aften på Foderstoffen. Støttekoncerten med Smukke Møller var helt fantastisk. Lækker mad kreeret af Christian fra Stella Maris. Masser af præmier ved lotteri, mon bord 2 kunne slæbe alle deres præmier hjem. Kim Larsen musik for fulde omdrejninger ved Smukke Møller. En kæmpe tak til alle de frivillige hjælpere der gjorde denne aften til en super oplevelse.

Anden træningstur 7. april

Vi kom ikke helt til Lundeborg, men nåede dog at køre 63 km.

Første træningstur 30. marts

Solen var med os, da vi samledes til første træningstur. Vi var 13 på Ringe Torv, som fulgtes ad “Brangstrup Ruten”. Vi kom hjem med 24,2 km/t i snit efter at have kørt 52,2 km. Flot kørt af alle inkl. vores to nybegyndere.

Her ses vi i pausen i Vester Åby, halvvejs igennem.

Prøvetagning på tøj d. 5. januar

Holdet var samlet for første gang. Det foregik i Husflidshuset i Rynkeby, hvor betingelser, priser og træningskalender blev fastlagt. Jacob fra Magic Sport, Ringe som er holdet tøjleverandør, havde en travl formiddag med tøjprøvning. Nye ryttere blev fotograferet til hjemmeside mv.
Nu venter vi bare på at vejret bliver lidt varmere, så holdet kan komme på landevejen.

Generalforsamling

Den 29. okt. blev der på biblioteket i Ringe afholdt generalforsamling i Team Ringe.

24 medlemmer var mødt op for at hører beretningen om Team Ringes virke i 2018. Formand Ole Andersen fremlagde beretningen og efterfølgende redegjorde kasserer Steen Henriksen for årets regnskab. 2 medlemmer af bestyrelsen ønskede ikke at fortsætte, så Jakob Frederiksen, Ringe erstatter Torge Fomsgaard og Svend Petersen, Nyborg erstatter Tonny Johansen, som suppleant. Bestyrelsen konstituerer sig ved det kommende bestyrelsesmøde. Under eventuelt blev betingelser og forventninger til turen i 2019 drøftet og diskuteret med stor iver.

En foreløbig opgørelse af deltagere til turen i 2019 viser, at der endnu er plads på holdet. 

Check til Børnecancerfonden

Formand Ole Andersen og kasserer Steen Henriksen overrakte den fornemme check på mere end 231.000 kr. til fondens formand.

Ankomst til Paris