Nyt

3. træningstur

19 ryttere var klar til dagens træning.

– Torge havde liiiige glemt sine sko i farten, og måtte liiiige vende bilen, hvilket holdet så måtte bøde for med en let forsinket afgang. Der var dis, en kølig morgen med høj luft fugtighed, men godt humør. Peter lagde ruten og vi fulgte trop……  

Knapt ude af ringe tabte Torge så sine cykel briller, så også cyklen måtte liiiige vendes engang 😆 Svend og Anne Dorthe syntes lige pludselig at der var behov for gentagne lappe pauser. Flot koordineret af de to, må man sige; først Anne Dorthe derefter Svend, så Anne Dorthe igen så Svend og sørme så Anne Dorthe igen, meeen Svend fik det sidste pift og rundede af med dagens sidste punktering kort før Ringe – det blev til 6 stk. i alt i dag 😜

Mekanikeren Jørgen KB og hans svende fik trænet deres tekniske snilde, og alle kom velbeholdent hjem, stadig i godt humør.

Team Ringe deltog med 9 mand på 61 km Stjernetramp.

Vi mødtes på Ringe Torv, og cyklede i samlet flok til start i Brobyværk. Der var forinden start aftalt at ALLE fulgtes af, ingen blev kørt agterud. Vi fulgtes noget af vejen med gamle kendinge (tidligere Team Ringe ryttere) fra Ringe Cykelklub.

Det var en fantastisk god afvekslende rute, godt markeret og guidet med vejviser/trafikkontrol så vi bare skulle nyde at køre i vores eget tempo. Og vejret var absolut i top med ca 20 grader. Efter turen blev der lige hygget og evalueret.

2. træningstur

14 deltagere, 56km. Gennemsnitsfart 25.4 km/t. Meget sidevind

En fantastisk lækker rute med appetitligt passende bakker.

Eneste alvorlige udfordring var Kajs løbebukser som hans søde kone ellers havde tryllet om til lange benvarmere, Kaj skal nok se sig om efter et par større lår.

 

Næsten alle var mødt til første træningstur, selvom termometret ved start sagde minus 2 grader. Heldigvis havde Torge kørt turen aften forinden, så vi kørte forsigtigt ud af kolde Ringe til de mindre snedækkede egne. Fingre og næser var kolde, men det blev en meget flot tur, efter solen kom til. Og tak til Dorte for den efterfølgende forfriskning.

Du kan også se en video fra turen (der er mærkelig nok heller ikke billede af Torge her 😉

 

 

Team Ringe 2018 havde d. 6. januar opstartsmøde i Gislev Rejsers dejlige lokaler. Af årets 26 ryttere og 4 chauffører manglede kun nogle få og vi var samlet for første gang og fik hilst på hinanden. God stemning tegner godt for de mange udfordringer holdet kommer ud for inden vi cykler ind på Place de Concorde i Paris d. 27. juli.