Dag 1

Store forventninger til første dag. Bilerne skal pakkes, vores nye servicefolk har styr på det og glæder sig. Ens gæt i konkurrencen om antal punkteringer på vej til Paris skal lægges i kuvert, hvor vinderen findes den sidste dag.

Formanden inspicerer om alt er klappet og klart før afgang. Opgaven kræver største koncentration.

På torvet er et fantastisk fremmøde af byens borgere, familie og årets sponsorer. Handelsstandsforeningen har sørget for flag, boder, musik, øl og pølser.  Bestyrelsesmedlem i Team Ringe og rytter Dorte Rosenfeldt præsenterede årets ryttere, Thyge Andersen overrakte en check på mere end 28.000 kr. som overskud fra arrangement på Foderstoffen, og borgmester Hans Stavnsager holdt fornem tale for Team Ringe og skød holdet afsted.

Team Ringe blev fulgt godt på vej til Bøjden af både ryttere fra Ringe Cykelklub, gamle Team Ringe ryttere fra forrige år og Gislev Cykelklub.

Turen mod Silberstedt foregik eksemplarisk, uden punkteringer, Solskin, solskin solskin og solskin med snakken i geledderne, der blev tanket op med proviant til turen i bilerne og maverne til resten af turen.

Vi har fundet en ny måde at kontrollere trafikken i Tyskland, jf. tysk Verkehrsverordnung §27, det virker og de tyske trafikanter hilser og er glade.

Vores maskotter, der uddeles dagligt, er også med igen…..og blev vanen givet videre af sidste “ejere” – modtagerne var rørte og glade for opmærksomheden. Hans Hansen modtog “Erik” for den gode indsats med at løse et prekært problem, Henrik blev skadet lige op til turafgang, og måtte erstattes af en ny. Her var Hans vaks, og foreslog Pia Petersen som hurtigt takkede ja, og nu er med til at gøre turen uforglemmelig for os alle sammen.

“Kermit” fik også en ny ejermand, der var MANGE der kandiderede iflg. Sten som havde æren af at videregive denne, det blev Michael der vandt æren, og skal nu passe godt på “Kermit” og passe på ikke igen at tabe sin vandflaske under kørslen.

 

 

 

 

Første dag 140 km; jævnt terræn (771 højdemeter).

Landhotel SCHIMMELREITER

Hauptstraße 58-60

D-24887 Silberstedt

Tlf.: +49 4626 180 – 0

http://www.schimmelreiter-silberstedt.de