Dag 1

 

 

Team Ringe 2019 fik en forrygende afsked fra Ringe Torv med tale af borgmester Hans Stavnsager og med præsentation af de enkelte ryttere af Dorte Rosenfeldt akkompagneret af rytteres personlige heppekor. Tilslutningen til formiddagens arrangement var overvældende, hvor familie, venner, tidligere ryttere og Ringe-borgere fyldte Torvet, mens Handelsstandsforeningen serverede pølser og øl/sodavand til alle.

Borgmester Stavnsager skød holdet afsted gennem portalen, mens holdet blev fulgt af adskillige gæsteryttere til færgen i Bøjden.

Vi fik endda følge, da vi kørte fra Fynshav, da en tidligere rytter tog imod os.

Ved Dybbøl Banke gik luften ud af Jørgen Ø. s forhjul, og lynhurtigt blev ny slange monteret, men lige meget hjalp det, da dækket var revnet, så en ny slange og dæk var nødvendig. Gul vest til Jørgen med to krydser.

Efter sen frokost hos Duborg i Tyskland, skulle vi ud i regnvejr. Den fulgte os en time, indtil vi nåede Silberstedt kl. 19.00.

Aftenens “Kermit” (pivedyr-maskot for en dag på cykelstyret for uheldig opførsel) gik til formand Ole for manglende “god stil” i trafikken. Maskot “Erik” for god opførsel gik til Klaus, fordi han med kort varsel stillede op som servicemand.

Første dag 140 km; jævnt terræn (771 højdemeter).

Landhotel SCHIMMELREITER

Hauptstraße 58-60

D-24887 Silberstedt

Tlf.: +49 4626 180 – 0

http://www.schimmelreiter-silberstedt.de