Dag 3

Krofatter i Ankum modtog os med kolde drikkevarer – som han plejer. Det var velkomment i det 28 grader varme vejr – 13 grader højere end temperaturen ved dagens start.

Vejret var fint. Enkelte pessimister tog regnfrakker på ved afgangen, men bortset fra enkelte dråber holdt det tørvejr. En svag modvind sænkede farten lidt, men ellers kørte vi godt. I Tyskland skal vi køre på vejene, når vi er en større gruppe, så vi undgik de besværlige og ofte smalle cykelstier.

I Tour de France er cyklisten i den gule førertrøje glad for sin dragt. Hos Team Ringe er den gule trøje mindre eftertragtet, da man ”fortjener” den, hvis man punkterer. Jørgen B. måtte køre hele dagen i den gule vest, da han stod for dagens eneste punktering.

Dagens højdepunkt var frokosten, hvor der blev serveret ristede pølser. Ved eftermiddagskaffen fik en forbipasserende skater på vej fra Polen fyldt depoterne op med kage og cola.

Dagen gik super – indtil alle GPS holdt op med at fungere. Ingen cyklister eller chauffører i bilerne vidste, hvordan de skulle køre til Ankum. Vild forvirring. Nogen mente vi skulle til højre; andre til venstre. Endelig begyndte enkelte GPS’ere at fungere, og vi kørte den sidste time til hotellet.

Ved aftenens uddeling af Kermit var der ingen oplagte kandidater, men valget endte med at blive Jørgen Ø, fordi han lagde sig stille og rolig ned i den bløde grøft uden at klikke ud da forhjulet gik ned i den bløde rabat efter 300 meters kørsel.

”Erik” havde til gengæld mange kandidater, som havde gjort en masse gode ting for holdet på dag tre. Efter en lang motivationstale fra Svend, nåede han frem til Carsten for hans ukuelige vilje til at følge holdet.

 

Turen er på 162 km og vi når til grænsen til Holland. Der er begyndt at komme lidt bakker (900 højdemeter).

 

Hotel Raming
Hauptstrasse 21
D-49577 Ankum
Tlf.: 0049 54 62 202
http://www.hotel-raming.de