Dag 4

200 km i sommervarmen – 33 grader i skyggen blev det til om eftermiddagen. Vi startede kl. 7:30 efter Holgers morgengymnastik. Vi kørte igennem de gode tyske veje mellem majsmarker og kornmarker under høst. Fire hold trækkere førte os på skift gennem den sidste del af Tyskland.

Frokostpausen holdt vi samme sted som sidste år. Byens politimester kom dog ikke på besøg i år. Varmen slog virkelig igennem i dag fra morgenstunden med starttemperaturen på 26 grader, stigende til mere end 34 grader om eftermiddagen. Vandbeholderne blev fyldt ved hver pause – både ved frokost, morgen- og eftermiddagskaffe. Det blev også nødvendigt at fylde dunkene ved tissepauserne efter hver 25 km.

Landskabet i Sydtyskland blev afløst af den mere befolkede havekultur i Holland, og vi fik derfor mere bykørsel. Det gav en udfordring for at kunne køre uden at genere andre trafikanter. Desværre måtte vi også selv betale prisen, hvor der flere gange var optræk til større uheld, hvor vi heldigvis slap med enkelte ”bløde landinger”.

Vi endte ved et fantastisk hotel i Venlo (vores ene følgebil kørte til et tidligere hotel, men opdagede dog hurtigt fejlen og var klar med forplejningen da rytterne endelig nåede frem. Det tog 35 minutter at køre 4 km igennem Venlos eftermiddagstrafik.

Jørgen Ø gav Kermit videre til Allan. Ikke på grund af hans vælt, men fordi han ikke har styr på sine sokker (de skal vende rigtigt!).

”Erik” gav Svend videre til Tinna, fordi hun skulle have en ven at følges med op ad Cote de Cherave.

 

 

Nu får vi en af de længere ture på 202 km, hvor vi lige når ind i Holland; der er også lidt bakker (943 højdemeter).

Maashof Hotel Venlo
Maashoflaan 1
NL-5927 PV, Venlo
Tlf.: 0031 77 35 10 530
Fax: 0031 77 354 80 57
http://www.campanile-venlo.nl