Dag 4

Solskin, solskin, solskin. Vi må ikke klage, men 34 grader er måske lige i overkanten. Tak til vores servicefolk, som hele tiden leverede vand til at køle os ned.

Da vi kommer til Neuenkirchen, en by midtvejs på turen, skule vi finde en cykelforretning for en reservedel til Martins cykel. Torge spørger en forbipasserende cyklist om vej til en cykelforretning, som den venlige mand angav. Han fulgte Torge hele vejen til forretningen. Da de forlod hinanden, sagde cyklisten, at han i øvrige var “den lokale sherif”. Det smilte Torge overbærende over og gik ind i forretningen. Vi andre ventede på Martin, Jørgen og Torge, og pludselige dukkede en politivogn  op, ud steg en fuld uniformeret politimand med pistol og tre stjerne på skuldrene “Wo ist der kleine?” siger han meget alvorligt. Det var der ingen der vist, og han fortalte, at han havde mødt en flink fyr (Torge?), som han gerne ville vise, at han virkelig var sherif i byen.

Flemming “Hightower” punkterede og overtog førervesten (for den seneste punktering).

Vi var alle glade for endelig at komme til hotellet “Maashof”, som vi besøgte første gang. Det var en stor positiv overraskelse for alle. Ikke mindst for Erik, som i kælderen fandt mindst 30 Velo Solex og dertil hørende udstyr: kørebriller, læderhjælm og læderkappe. Lykke var gjort, indtil han senere på aftenen var i farezonen for at  modtage “Kermit” for at forråde cyklerne. Men en større kandidat for Kermit var Torge, som bragte os i klørerne på ordensmagten.

Aftenens “Erik” skulle gives videre fra Søren, og han havde flere gode kandidater, hvor Jens Svane var dagens oplagte kandidat ved at han både reparerede og kørte folk tilbage til gruppen.

Nu får vi en af de længere ture på 202 km, hvor vi lige når ind i Holland; der er også lidt bakker (943 højdemeter).

Maashof Hotel Venlo
Maashoflaan 1
NL-5927 PV, Venlo
Tlf.: 0031 77 35 10 530
Fax: 0031 77 354 80 57
http://www.campanile-venlo.nl