Dag 5

Vi klarede det alle! For første gang i Team Ringes historie kørte alle årets deltagere op af Mur de Huy – uden at gå med cyklen på noget tidspunkt. Henning havde ellers en undskyldning for at gå – hans cykel punkterede, hvorfor han på et fladt hjul kørte til toppen.

Dette var højdepunktet på en lang dag, som startede med sol fra en skyfri himmel. Temperaturen kravlede hurtigt opad til de 32 grader. Da det blev frokost, blev vi alle afkølet af en kraftig tordenskylle.

Mogens var som gruppens mekaniker travlt beskæftiget med at reparere 7 punkteringer.

Kaj gav Kermit videre til Henning, som havde kørt i modsatte vejbane på trods af “Biler Forfra”.

Susanne uddelte holdets nye maskot, Foxy, til en person med en god positiv indsats. Første modtager blev Anne Dorthe for hendes klare stemme med “Bil Bagfra” – altid sagt med et godt humør.

Søren fra den ene servicevogn i færd med at tilberede frokosten.

Da rytterne kom, blev det imidlertid tordenvejr, hvor pølser og rugbrød skærmes mod regnen. Neden under det andet bord er Jørgen K. i tørvejr i færd med at tage dagens powernap.

Frank, Anne Dorthe og Mette på vej op ad Mur de Huy.

Blandt de glade debuttanter på Mur de Huy var Preben og Susanne.

Tom til højre var en tredje debuttant på Mur de Huy sammen med sin inspirator Holger. Jørgen Birk i midten var i øvrigt også ny på bakken.

Foxy er vores nye kollega til Kermit. Den første til at køre med Foxy var Anne Dorthe.

 

Dagens etape er “kun” på 175 km, hvor vi kører fra Holland og gennem Belgien; men nu er der ikke kun bakker, men også bjerge med stigningen i Huy som den største (ialt 1.354 højdemeter).