Dag 7

Hurra! Paris er indtaget; Team Ringe 2017 ankom til Concorde Pladsen kl. 13:20; de tidligere års kaotiske kørsel midt i myldretiden var erstattet af en mere afslappet kørsel. Dette år skete både træningsturene og selve turen helt UDEN UHELD. Det er vist første år, at så mange cyklister har kørt så langt uden at nogen fik “asfalteksem”.

Det var godt, at solen skinnede fra en skyfri himmel, for da feltet rundede triumfbuen på Avenue des Champs-Élysées, skjulte flere af de voksne mænd og kvinders solbriller deres våde øjne.

 

De sidste instruktioner om den farlige kørsel i Paris blev givet ved afgangen fra hotellet. I byens centrum skulle vi køre tre og tre ved skulder i en fast rækkefølge.

Avenue des Champs-Élysées – here we comes!

Turen er slut, og vi kan nyde udsigten til Eiffeltårnet og Concorde-Pladsen.

Servicevognenes sidste servering – denne gang også for de mange pårørende.

Ved aftenens afskedsmiddag modtog Bent en cykelkæde – sat sammen af turens punkterede slanger (Bent lapper sine slanger).

Tom og her Torben takkede for deres deltagelse som debuttanter i den perfekte tur.

Mogens gav Foxy videre til Ole for hans eminente udførelse af funktionen som holdleder. Steen fik lov til at have Kermit de næste 51 uger, da han havde startet med at drikke cola i stedet for champagne på Concorde-Pladsen.

Nu er der kun 78 km tilbage og champagnen venter; der er kun enkelte stejle og lange bakker (637 højdemeter), men trafikken er tæt og farlig på det sidste stykke.