Fra turen 2017

Team Ringe på scenen ved Foderstoffens Sommerfest! Her fik man overrakt check på kr. 34.941, som blev overskuddet ved Team Ringe`s og Foderstoffen`s event med gourmetmiddag og musik/dans.
Tusind tak til Foderstoffen.

11 medlemmer af Team Ringe deltog i Danmarks hårdeste motionsløb, Grejsdalsløbet d. 14. maj. Der var tilmeldt knap 4.500 deltagere, men kun 3.686 gennemførte. Selv de 9 deltagere i gruppen på 140 km ruten kørte fint igennem. Tak til Per Trabjerg for foto af gruppen ved starten, da benene endnu ikke var blevet stive efter vi havde set kommunens nye skilte – dem med “Du er på toppen” var dog de bedste… Der blev provianteret og samlet vand ved de velforsynede depoter.

..

Vi kunne bringe mange flotte billeder fra vores gode og velbesøgte træningsture. Her to billeder fra en ekstra træningstur d. 6. maj fra Refsvindinge forbi Lundeborg og tilbage; ialt 90 km. Tak til Anne Dorthe for billeder og til Bent for rute og trillebør med indhold.


1. april:

Vejret viste sig fra sin absolut bedste side på Team Ringe 2017 første træningstur lørdag morgen d. 1. april, solskin,næsten ingen vind og forårs lunt. Næsten hele holdet var mødt frem, selv en af servicefolkene var krøbet på cyklen, god stil Søren! Små 52 km i roligt tempo på en rute, der gik Egeskov,Stenstrup,V.Åby, Korinth, Espe og tilbage til Torvet i Ringe. 3 punkteringer, så blev mekanikerfolkene også lige prøvet af! God start og ser frem til næste tur søndag d. 9.april. Per Trabjerg.

Støttekoncert med Beauty and the Beat. Gourmetmiddag. Lørdag 29. april

STØTTEKONCERT FOR BØRNECANCERFONDEN

Foderstoffen gentager succesen fra tidligere år: En aften med en dejlig gourmetmenu med efterfølgende dansevenlig musik. Og tilsat Ole’s kæmpe lotteri med uhørt store gevinstchancer.

Menu:
·Specialiter fra røgeri Hindsholm med syltesager

·Glaseret kalvebryst med sprøde brisler, tunge, sherry og estragon

·Dessert med rabarber og citronverbena.

Kokke:
·Per Knuppert fra Røgeri Hindsholm (se mere på www.røgerihindsholm.dk)

·Christian Tørring tidligere køkkenchef på Stella Maris. Hovedret og dessert.

Alle arbejder og spiller gratis. Hele overskuddet går til Børnecancerfonden.

400 kr. pr. kuvert – bestil hos Foderstoffen

18. januar 2017

Alle ryttere pånær en var mødt til opstartsmøde i Rynkeby Husflidsskole, hvor formand for Team Ringe, Ole Andersen, hjulpet af bestyrelsesmedlemmer fortalte, hvad vi skal forvente os med træning, sammenkomster og anden forberedelser.

 

Samtidig blev der prøvet tøj godt hjulpet af leverandøren Magic Sport.

8. november 2016

Der indkaldes til infomøde vedr. tur i 2017.

Infomøde afholdes den onsdag den 16. november kl. 1900 i Ringe Boldklubs lokaler, Floravej 17, Ringe – alle er velkomne.

 

1. november 2016

 

Der blev i dag afholdt ordinær generalforsamling og valgt en ny bestyrelse, som straks er gået i gang med at få stablet en tur på benene i 2017.

Den nye bestyrelse består nu af: Dorte Rosenfeldt, Per Trabjerg, Ole Andersen, Steen Henriksen og Torge Fomsgaard med Tonny Johansen som suppleant.