Nyt

Træningstur nr. 4 18. april

En super forårssøndag for os 15 ryttere. Svend førte os 75 km over Davinde, Munkebo, Kerteminde, Langeskov og tilbage. I løbet af formiddagen sørgede solen fra en skyfri himmel, at vi fik varmen og kunne smide overtræksveste og huer.
Flemming leverede dagens eneste punktering – hensynsfuldt inden vi tog afsted.
Lisbeth har sørget for, at Team Ringe nu også har klistermærker til vores biler. Ole har stadig et mindre lager.

Træningstur nr. 3 10. april

Så blev det solskin og træningsdag. Det var stadig koldt fra morgenstunden, hvor de 16 havde sørget for at tagemed handsker og fodvarmere på. Ole komponerede en tur mod vinden og førte os nord-vest mod Brylle og Fangel inden vi drejede mod syd.

60 km blev det til – plus ekstra for de seks fra Svendborg og Flemming fra Faaborg.

Træningstur nr. 2. 5. april

Vi er ikke nogen kyllinger, men for en gang skyld aflyste vi en tur. Billederne taler for sig selv. Vi skulle have haft pigdæk på hjulene for at kunne køre. Den samlede flok ved Foderstoffen i Rudme blev enige om, at det var i orden at aflyse. Risiko for styrt var større end lysten til at cykle.

 

 

 

 

 

 

Træningstur nr. 1 27. marts

Første tur med Team Ringe var våd og kold for de 15 hårdføre, og skåret ned til 40 km – hvis man ikke skulle have nogle ekstra km for turen fra og til Svendborg.

Vi kørte med god corona-afstand, kunne forbikørende se på de store veje. Flemming Theilgaard stod for årets første punktering efter 10 km. 3 punkteringer siger alt om vejret og vejenes mudrede tilstand i gyllesæsonen. Næsten alle kom igennem uden forfrysninger 😄.

Heldigvis stod Dorte Rosenfeldt klar med varm kaffe, “en lille en” og lidt kage.

Hurra! Nu er vi i gang, og i år kommer vi til Paris.