2016

28.oktober 2016
 
Der er i dag overført 213.633,08 til Børnecancerfonden, som vi håber må være til glæde for forskning, oplevelser m.v.
 
24. september 2016
 
I dag blev turen afsluttet med overrækkelse af check til Børnecancerfonden på 212.000 kroner.
Inden selve overrækkelsen var en del af rytterne ude og cykle en tur på 28 km sammen med ryttere fra Rynkeby og lokale ryttere fra Ringe Cykelklub.
Team Ringe har i 2016 sat rekord, idet vi, målt på antal deltagere har samlet det største beløb ind i de 10 år vi har kørt, så det kan vi godt være stolte over.
Slutbeløbet bliver endda nok lidt større, da vi bl.a. sælger vores holdcykel, som ikke har været brugt i flere år.
Dennis Ritter styrede begivenhederne og der blev holdt flere fine taler, bl.a. af formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Faaborg-Midtfyn Kommune, Lene Høsthaab, som var glad for den store indsats der i gennem årene har været gjort for både at samle penge ind til Børnecancerfonden og samtidig gøre noget godt for sig selv ved at motionere.
Vi takker for de pæne ord.
Vi håber, at Team Ringe kører igen i 2017.
Efter overrækkelsen var holdet samlet i Ryslinge Forsamlingshus, hvor vi fik lidt at spise og fik genopfrisket turen.

 
020716 – 030716:
 
Lørdag og søndag var sidste træningsdage for Team Ringe, med 100 km lørdag og 200 km søndag. 
Søndagsturen var dog ramt af meget dårligt vejr, og blev afkortet lidt af hensyn til rytternes velbefindende.
 
180616:
 
Fredag den 17. juni var holdet på en lille cykeltur i det midtfynske på ca. 45 km, og sluttede ved Foderstoffen i Rudme, hvor vi fik lidt at spise og drikke, og ikke mindst resultatet af ROCK MOD BØRNECANCER.
Overskuddet ved arrangementet var meget flot, nemlig 39.688 kr, som vi med stor glæde sender videre til Børnecancerfonden sammen med vores øvrige indsamling til september, når overrækkelsen finder sted på Torvet i Ringe.
En kæmpetak skal lyde til Bæsted Band, ODENSEBANDEN og alle de andre sponsorer, og sidst men ikke mindst Steen Henriksen, som har været idémand til projektet.
 
080316:
Lørdag den 9. april er der ROCK MOD BØRNECANCER med gourmetmiddag og koncert i Foderstoffen. 
Bæsted Band spiller, og hele overskuddet går ubeskåret til  Børnecancerfonden, så alle opfordres til at møde op og få en god oplevelse, og samtidig støtte det gode formål.
Billetter kan købes på www.foderstoffen.dk eller på billetten.dk´s salgssteder.
Entré 125 kr. gourmetmiddag 330 kr.
 
 
 
130216:
I dag var holdet samlet i Husflidshuset i Rynkeby, hvor vi fik prøvet tøj, kigget på cykelvedligeholdelse og blev fotograferet. Der var nogle få stykker, der var fraværende, men vi havde nogle hyggelige timer sammen og fik snakket om løst og fast. Nu glæder vi os egentlig bare til at komme rigtig igang med den udendørs træning.
241215:
Holdet er nu blevet sat, og vi glæder os alle til det bliver rigtig cykelvejr igen, men indtil da holdes formen vedlige med spinning og hometrainer.
Vi glæder os til den 10. tur, og håber at rigtig mange vil være med til at markere, at det i 2016 er 10. gang vi kører til Paris i den gode sags tjeneste.
Team Ringe har indtil videre samlet knap 1,3 million ind til Børnecancerfonden fra 2007 – 2015.
 
Team Ringe ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår, hvor vi håber endnu en gang at kunne gøre en forskel for de mange børn, som desværre stadig kæmper med kræften eller eftervirkningerne af kræft.